Zum Inhalt springen

Fruitcorso Tiel

Leider ist der Eintrag nur auf Niederländisch, Amerikanisches Englisch und Europäisches Spanisch verfügbar. Der Inhalt wird in der Standard-Sprache dieser Website angezeigt. Sie können einen Link anklicken, um zu einer anderen verfügbaren Sprache zu wechseln.

tiel2
Culemborg 2012

Het belooft een mooi Fruitcorso te worden….

Tussen de bloemencorso’s is de optocht van Tiel een bijzondere. In deze parade worden de corsowagens niet bedekt met bloemen, maar met fruit, groenten en zaden. De optocht staat bekend om de details en fijne vormgeving. Door het competitieve element tussen de groepen uit de directe omgeving van Tiel blijft de kwaliteit van hoog niveau.

Naast de corsowagens kan men ook de fruitmozaïeken aan de singel bezoeken, waar men overigens ook kan genieten van het food truck festival.

Informatie:  www.fruitcorso.nl

facebook    twitter

Tiel, 07 april 2016 Corsomaquettes in Tielse winkels. Na de presentatie-avond van alle Fruitcorso-maquettes in schouwburg Agnietenhof zijn alle 19 ontwerpen te zien in diverse winkels in de Tielse binnenstad. De meeste maquettes zijn ongeveer twee weken in de etalages te bewonderen. Veel langer kunnen de corsoclubs hun maquettes niet missen, omdat ze de 'bouwplaat' vormen voor de lassers en de bouwers. Een deel van de corsowagen Buren tijdens de presentatie avond in de Agnietenhof. Copyrightvrij: Foto Jan Bouwhuis.
Een deel van de corsowagen Buren 2016 tijdens de presentatie avond in de Agnietenhof. Foto: Jan Bouwhuis.