Aller au contenu

Fruitcorso Tiel

Désolé, cet article est seulement disponible en Néerlandais, Anglais Américain et Espagnol Européen. Pour le confort de l’utilisateur, le contenu est affiché ci-dessous dans la langue par défaut du site. Vous pouvez cliquer l’un des liens pour changer la langue du site en une autre langue disponible.

tiel2
Culemborg 2012

Het belooft een mooi Fruitcorso te worden….

Tussen de bloemencorso’s is de optocht van Tiel een bijzondere. In deze parade worden de corsowagens niet bedekt met bloemen, maar met fruit, groenten en zaden. De optocht staat bekend om de details en fijne vormgeving. Door het competitieve element tussen de groepen uit de directe omgeving van Tiel blijft de kwaliteit van hoog niveau.

Naast de corsowagens kan men ook de fruitmozaïeken aan de singel bezoeken, waar men overigens ook kan genieten van het food truck festival.

Informatie:  www.fruitcorso.nl

facebook    twitter

Tiel, 07 april 2016 Corsomaquettes in Tielse winkels. Na de presentatie-avond van alle Fruitcorso-maquettes in schouwburg Agnietenhof zijn alle 19 ontwerpen te zien in diverse winkels in de Tielse binnenstad. De meeste maquettes zijn ongeveer twee weken in de etalages te bewonderen. Veel langer kunnen de corsoclubs hun maquettes niet missen, omdat ze de 'bouwplaat' vormen voor de lassers en de bouwers. Een deel van de corsowagen Buren tijdens de presentatie avond in de Agnietenhof. Copyrightvrij: Foto Jan Bouwhuis.
Een deel van de corsowagen Buren 2016 tijdens de presentatie avond in de Agnietenhof. Foto: Jan Bouwhuis.